donderdag 26 maart 2015

KABELHULP_26

Kabelhulp_26 is een vervolg op kabelhulp_25. Het verschil hierbij is dat het mechanisme open gaat door op een pedaal te duwen in plaats van met de handen het open te trekken. We hebben dit model uitgetest bij Babette.


DOEL:
Uittesten van het model bij de cliĆ«nt. Hierbij wordt er gekeken of het mogelijk is het prototype op een efficiĆ«nte manier kan worden gebruikt. 


FEEDBACK:
Positief verwacht:     Babette ondervind geen pijn bij het gebruiken van het mechanisme. 
Negatief verwacht:  Langere kabels schuiven uit het prototype door de zwaartekracht. In het prototype moeten er strakkere elastieken worden gebruikt of veren.

Positief onverwacht:   /
Negatief onverwacht:  Als het prototype in rust is, gesloten toestand, moet Babette steunen op de hiel. Dit kan na lange tijd kramp in het been veroorzaken. Babette moet rechtstaan bij het uitoefenen van de arbeid, wat ook vermoeiend is voor de spieren.

CONCLUSIE:
Het systeem moet bestaan uit strakkere elastieken. De pedaal moet verbeterd worden zodat men ook al zittende de arbeid kan uitvoeren. In plaats van het prototype te bedienen met de tip van de voet, kan het beteren zijn om het te bedienen met de hiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten